Personvernerklæring | Vitensenteret i Trondheim

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Vitensenteret i Trondheim samler inn og bruker personopplysninger.

Vitensenteret, ved direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Nettsidens eier og kontaktopplysninger
Denne nettsiden er utviklet, og driftes, av
Vitensenteret i Trondheim
Postboks 117
7400 Trondheim
Tlf: 72 90 90 07
Epost: post@vitensenteret.com
Org. nr: NO 971 162 015 MVA

Informasjonskapsler (cookies)
Vitensenteret benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser.

Cookies er en standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies aksepteres automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:

Kilde: Drupal
Formål: Kontrollere om nettleseren støtter javascript eller ikke
Informasjonskapsler: has_js
Varighet: Session

Kilde: Google
Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.
Informasjonskapsler: _ga, _gat, _gid, DV, 1P_JAR, CONSENT, NID
Les mer om Googles informasjonskapsler: https://policies.google.com/technologies/cookies

Kilde: Facebook
Formål: Reklame
Informasjonskapsler: fr, sb, pl, c_user, precence, datr, wd, xs, dpr, spin
Funksjoner: Sporing av trafikk for å målrette reklame. Kryptert Facebook-identifikasjon og nettleseridentifikasjon
Les mer om Facebooks informasjonskapsler: https://nb-no.facebook.com/policies/cookies/

Kilde: Doubleclick
Formål: Reklame
Informasjonskapsler: IDE
Funksjoner: Sporing av trafikk for å målrette reklame.

Kilde: Youtube
Formål: Avspilling av video, reklame
Informasjonskapsler: SID, APISID, VISITOR_INFO1_LIVE, HSID, LOGIN_INFO, wide, PREF, YSC, SAPISID, SSID
Funksjoner: Sporing av trafikk for å målrette reklame, Huske innstillinger for avspilling av video.

Kontakt oss

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev og sender inn dette, vil informasjonen gå til MailChimp. Vi registrer kun navn og epostadresse. Denne informasjonen vil kun bli brukt til å levere vårt nyhetsbrev, og ligger lagret til du velger å melde deg av (f.eks. via lenke nederst i nyhetsbrev).

E-postkommunikasjon

All e-post håndteres kun internt hos oss, og deles ikke med noen tredjeparter.

Personlige opplysninger

I forbindelse med påmelding til arrangementer må vi hente inn opplysninger som navn, adresse, telefonnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun til å levere bestilt tjeneste.

Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt arrangement vil vi ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig for å kunne yte bistand ved henvendelser om tidligere kundeforhold og/eller er lovmessig pålagt å gjøre dette.