Eksperimentklubb høstferien 2011

Eksperimentklubb i høstferien 2011 er fulltegnet

Invitasjon til Eksperimentklubb i høstferien 2011!

Vitensenteret har gleden av å invitere elever på 5., 6. og 7. trinn til å delta på Eksperimentklubb!

Klubben finner sted i uke 41 (10. til 14. oktober) med plass til 24 deltakere. Guider fra Vitensenteret er klubbledere. Vi møtes fire timer hver dag, mandag t.o.m torsdag, fra kl 08.30 til 12.30. Fredag starter vi 12:30 og holder på til 18:00. Fra 16.00 og utover er foreldre og søsken velkommen til å delta på avslutning med utstilling og diplomutdeling. Etter at hver dags vanlige program er avsluttet, er deltakerne hjertelig velkommen til å tilbringe mer tid i utstillinga, men da på egen hånd uten tilsyn av gruppeleder (Vi stenger klokka 16.00).

Tema for årets eksperimentklubb er Kjemi. Vi skal gjøre drøssevis av spennende kjemiske forsøk på kjøkkenet, lære om syrer og baser (pH), eksperimentere med flammer, lære kjemi av en forsker og mye annet gøy.

Deltakelse koster kr 850,- pr barn, og dekker alle aktiviteter, samt Eksperimentklubbens egen t-skjorte, som deltakerne får og har på seg disse dagene. I tillegg mottar alle deltakere sitt personlige årskort, som gir deltaker med familie ubegrenset inngang til vår utstilling resten av året! Betaling vil foregå pr. giro, som blir tilsendt.

Har du spørsmål, eller hvis barnet har spesielle behov det er viktig at vi kjenner til, ta gjerne kontakt med Anders på telefon: 73 59 77 23 eller e-post: eksperimentklubb@viten.ntnu.no.

NB! Påmelding skjer kun via skjema på hjemmesiden.