Vi søker guider

Vi søker nye guider!

Vi søker nye guider til Vitensenteret i Trondheim

Vi er på jakt etter både pedagogiske guider og guider som skal drive salg- og servicearbeid i Vitenbutikken.

Butikk- og resepsjonsguide

Stillingen vil være en del av en vaktplanordning hvor du arbeider hver tredje helg og skoleferier. I tillegg kommer kveldsarrangement og mulighet for mer arbeid i form av eksterne oppdrag og større arrangementer her på huset. Vi søker guider som kan arbeide i skoleferier, og vil derfor prioritere søkere som har fast bostedsadresse i Trondheim og omegn denne gangen.

Jobben passer best for deg som er sosial, praktisk, lærenem og som har god ordenssans. Du må ha interesse for populærvitenskap og lyst til å lære bort. Høres dette interessant ut, så ta en uforpliktende prat med Haakon Augustus Aarønæs på 919 02 979 eller send en søknad der du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å arbeide ved Vitensenteret. Legg ved CV. Søknaden sendes til haakon@vitensenteret.com.

Som butikk- og resepsjonsguide vil du være den første personen som de besøkende møter når de ankommer Vitensenteret. Med andre ord søker vi etter en sosial og serviceinnstilt person som liker å arbeide med andre mennesker. De primære arbeidsoppgavene vil være billettering, varesalg og annen kundeservice og å sikre at de besøkende får den informasjonen de trenger for å sikre et godt besøk. Butikkdriften innebære veiledning av kunder, varepåfylling, prising, rydding, samt lukking- og oppgjørsrutiner på slutten av dagen.

Erfaring fra salgs- og servicearbeid er en fordel, men ikke påkrevd. Nødvendig opplæring vil bli gitt etter ansettelse.

Frist for å levere søknad er torsdag 13. september.

Pedagogisk guide

Vi søker guider som ønsker å formidle naturvitenskap og teknologi!

Som pedagogisk guide ved Vitensenteret vil du ha mulighet til å teste og trene formidlingsevnen din overfor både store og små besøkende. Hovedoppgaven til de pedagogiske guidene er å holde pedagogiske aktiviteter i helger og ferier. I tillegg vil det være behov for å holde utstillingen ryddig og påse at de besøkende har en så god opplevelse som mulig under besøket. I så måte er det et krav at våre ansatte utviser initiativ og ikke er redd for å ta i et tak dersom det skulle være nødvendig.

Stillingene vil være en del av en vaktplanordning hvor du arbeider hver tredje helg. Vi ønsker også å ansette guider som kan arbeide en eller flere ukedager. Her vil man blant annet ha ansvar for å holde undervisning for skoleklasser og andre organiserte grupper som besøker Vitensenteret. I tillegg kommer bedriftsarrangement og mulighet for mer arbeid i form av eksterne oppdrag og større arrangementer her på huset.

Vi søker guider som kan arbeide i skoleferier, og vil derfor denne gangen prioritere søkere som har fast bostedsadresse i Trondheim og omegn.

Jobben passer best for deg som er sosial, praktisk, lærenem og som har god ordenssans. Du må ha sterk interesse for populærvitenskap og lyst til å lære bort. Høres dette interessant ut, ta en uforpliktende prat med Lars Pedersen på 919 02 977 eller send en søknad der du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å arbeide ved Vitensenteret. Legg ved CV. Søknaden sendes til Lars@vitensenteret.com

Frist for å levere søknad er mandag 17. september.