Vi søker guider

Ledig stilling Vitensenteret

17.02.2020

Stillingsutlysning for formidlingsguide ved Vitensenteret i Trondheim

Vitensenteret i Trondheim søker guider som ønsker å formidle naturvitenskap og teknologi.

Som formidlingsguide ved Vitensenteret vil du ha mulighet til å teste og trene formidlingsevnen din overfor både store og små besøkende. Hovedoppgaven til formidlingsguidene er å holde aktiviteter i helger og ferier. I tillegg vil det være behov for å holde utstillingen ryddig og påse at de besøkende har en så god opplevelse som mulig under besøket, betjene skranken samt veilede besøkende i butikken. I så måte er det et krav at våre ansatte viser initiativ og ikke er redd for å ta i et tak dersom det skulle være nødvendig.

Stillingen(e) vil være en del av en vaktplanordning hvor du arbeider hver tredje helg og en bursdag i uken. I tillegg er det forventet at den som ansettes kan arbeide i skoleferier, både sommer-, høst-, vinter, jul- og påskeferie. Det er også ønskelig at guiden kan jobbe én eller flere ukedager i løpet av skoleåret. På hverdager vil man blant annet ha ansvar for å holde undervisning for skoleklasser og andre organiserte grupper som besøker Vitensenteret. I tillegg kommer mulighet for mer arbeid i form av bedriftsarrangement, eksterne oppdrag og større arrangementer her på huset.

Jobben passer best for deg som er sosial, praktisk, lærenem og som har god ordenssans. Du må ha sterk interesse for populærvitenskap og lyst til å lære bort. Høres dette interessant ut, ta en uforpliktende prat med Eva Hofstad Hagen på 919 02 978 eller send en søknad der du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å arbeide ved Vitensenteret. Legg ved CV. Søknaden sendes til kamilla@vitensenteret.com og eva@vitensenteret.com.

Frist for å levere søknad er søndag 1. mars.