Ledig stilling: Marked- og kommunikasjonsansvarlig

Ledig stilling: Marked- og kommunikasjonsansvarlig
Vil du jobbe med merkevarebygging og kommunikasjon hos oss?

Kjenner du deg igjen i ordene nysgjerrighet og skaperglede? Er du genuint opptatt av å formidle naturvitenskap og teknologi? Vi har en ledig stilling som gir deg mye ansvar og kreativt spillerom.

Hos oss vil du tre inn i en stilling som byr på mange spennende oppgaver. Her vil du kunne tilføre deg selv og senteret mye kunnskap. Du vil bli en stor ressurs for senteret og får ansvaret for markedsmateriell, nettside og sosiale medier. Som kommunikasjonsansvarlig vil du også være vår stemme utad. Din arbeidshverdag vil bestå av en blanding av strategisk, administrativt og operativt arbeid, og samhandling med hele organisasjonen.

Du vil jobbe med merkevarebygging og gi Vitensenteret et unikt og igjenkjennbart uttrykk utad gjennom kommunikasjon av innhold i våre egne kanaler, i våre nettverk og i media. Du vil jobbe med innholdsproduksjon og planlegging av program i tett samspill med våre formidlere. Videre vil du jobbe med:

  • Strategisk kommunikasjonsarbeid
  • Markedsmateriell og program
  • Oppfølging av presse og medier
  • Hjemmesiden og sosiale medier
  • Kommersielle produkter
  • Nettverksbygging

Vi søker deg som har utdanning og god erfaring innen markedsføring og/eller kommunikasjon. Du er dyktig på både innholdsproduksjon og sosiale medier samt søkeoptimalisering. Du er en lagspiller som får med deg folk og liker å ta styring på eget arbeid. Du er opptatt av å tenke kommersielt og skape verdier for Vitensenteret. Vi tror det er viktig at du har et stort engasjement for teknologi og vitenskap!

Vi ser etter en ambisiøs, engasjert og nysgjerrig person som tør å ta egne avgjørelser. Du kommuniserer viktigheten og effekten av det du gjør godt til dine kollegaer. Du er fleksibel og mestrer en hektisk og spennende arbeidshverdag med mye variasjon. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Søknaden sendes inn via Finn.no

Søknadsfrist: 14.04.2020

Spørsmål til stillingen rettes til vår rådgiver i Experis, Christer Berget på 969 66 606 eller christer.berget@no.experis.com eller direktør Arnfinn Stendahl Rokne på 902 13 926 arnfinn@vitensenteret.com