Vi søker ny direktør

Flamme!

 

Lyst til å bli en av oss?

Vitensenteret i Trondheim ønsker en nysgjerrig, leken, inspirerende og erfaren nettverksbygger til å videreutvikle senterets allsidige virksomhet. Som leder hos oss får du en enestående mulighet til å delta i arbeidet med å rekruttere, inspirere til nytenkning og bidra til å bygge en naturvitenskapelig kultur i byen og regionen. Vi ser etter deg som brenner for kunnskapsbasert formidling og har god erfaring innen organisasjonsutvikling.

Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter. Siden 1988 har vi arbeidet med å øke interessen og forståelsen for realfag hos barn og ungdom. Vitensenteret vil at flere skal oppleve at nysgjerrighet og skaperglede gir økt realfagsglede og motivasjon for barn og unge til å velge studier og yrker knyttet til realfag og teknologi.

Vi ser etter en utadvendt, resultatorientert leder med stor gjennomføringskraft. Du må kunne lede og koordinere et kreativt fagteam med høy formell og praktisk kompetanse. Gjennom gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper finner du styrker hos dine medarbeidere og bidrar til å videreføre et godt og utviklende arbeidsmiljø.

Vitensenteret har høy kompetanse innen pedagogikk, skaperverksted, utstillingsproduksjon, interaktive modeller, arrangement og nye medier. Senteret sitt særegne fortrinn er å være en arena i mellomrommet mellom formell og uformell læring, skole og fritid og opplevelser og arbeidsliv. Som en av 12 regionale vitensenter har vi som målsetting å motivere flere barn og unge til å velge realfag, men har også en viktig samfunnsoppgave - å belyse viktigheten av innsikt og kunnskap om naturvitenskap og teknologi. De regionale vitensentrene i Norge arbeider for å posisjonere seg som en naturlig del av utdanningskjeden, og der aktuelle forskningsresultater viser at besøk på vitensentrene representer en viktig motivasjon ved senere studie- og yrkesvalg.

Interessert? Da syns vi at du skal klikke deg videre hit, og sende oss en skikkelig god søknad.