Forsker-Frederic | Vitensenteret i Trondheim

Forsker-Frederic

Forsker-Frederic på VitensenteretFoto: Torleif Kvinnesland

Forsker-Frederic er Vitensenterets lekne showmann!

En vitenskapelig forestilling som er like inspirerende som den er morsom.

Forsker-Frederic har en master i nanoteknologi fra NTNU og er Vitensenterets unike vitenskapsformilder. Noen av hans kjennetegn er eksplosjoner, høye smell og spennende kjemiske reaksjoner – alt i naturvitenskapens tegn. Er det magi eller kjemi?

Han har en lang rekke med show å vise til, blant annet for Starmus-festivalen, Trondheim Maker Faire, Namsskogan Familiepark, Klovneløpet, Statens Vegvesen og mange fler.

Forsker-Frederic kan bookes til eksterne arrangement som pang-åpning, hovedinnslag eller konferansier. Et kort åpningsshow vil sette stemningen fra første øyeblikk på et større arrangement, mens et show i full lengde vil vare én hel time med moro og fascinasjon tilpasset et større publikum. Som konferansier vil Forsker-Frederic introdusere neste innslag med et snedig og relevant vitenskapelig triks.
Han holder selvfølgelig også forestillinger på Vitensenteret!

Forsker-Frederics ønske er at både barn, ungdom og voksne skal interessere seg for realfag, og mener vitenskapskapelig og analytisk tankegang er grunnlaget for innovasjon og utvikling.

Kontakt:

frederic@vitensenteret.com
+47 916 30 819

Super start på dagen, og på realfagsuke. Frederic fikk putta inn både show og pensum. Anbefales til alle som vil ha en knallstart på et arrangement!
- Kirsti Tangen , Berg skole

Forsker-Frederic på Starmus