Bursdag på Vitensenteret

Bursdag på Vitensenteret

 

Vi har forløpig ikke utarbeidet alle smitteverntiltakene for bursdagstilbudet vårt og kan dermed ikke tilby bursdagsfeiring per dags dato.
 
Vi er foreløpige ikke sikre på når vi åpner for bursdagsfeiring igjen, men vi satser på å ha det oppe og gå i løpet av høsten. Hvis du ønsker å få beskjed når vi åpner dette tilbudet; send en e-post til bursdag@vitensenteret.com. Under finner du informasjon om bursdagstilbudene vi hadde før korona-epidemien kom. Endringer kan forekomme i tiden fremover.

Unik bursdagsfeiring i Trondheim

Skal du arrangere barnebursdag i Trondheim? På Vitensenteret kan barnet ditt få en fantastisk bursdagsfeiring med vennene sine – samtidig som vi “sniker inn” nyttig kunnskap. Vi tilbyr aktiviteter og opplevelser for barn i alle aldre. Hos oss kan du gjerne feire bursdagen sammen med andre bursdagsbarn – vi har god plass til mange gjester og voksne går gratis!

Fantastisk alternativ til andre arrangerte bursdagstilbud i byen, og luksus å ha hele Vitensenteret for oss selv. Ungene storkoste seg og syntes det var spennende å lage eget slim. Vil absolutt anbefale dette til andre!

La bursdagsbarnet velge mellom følgende typer bursdagsfeiringer:

Vitenbursdag
VITENBURSDAG

Med en Vitenbursdag får barna god tid til lek, moro og utforsking i utstillingen. Vitenbursdag passer for alle aldersgrupper.
Arrangeres både hverdag og helg:
Pris hverdag: 200,- per barn. Minstepris: 2000,-.
Pris helg: 150,- per barn. Minstepris: 1500,-.
Maks antall: 40 barn.
Voksne går alltid gratis.

Bestilling er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Forskerbursdag
FORSKERBURSDAG

Forskerbursdager inkluderer vitenshow med kule eksperimenter! Opplev triks med ufarlige husholdningsartikler, smell, flammer og kjemiske reaksjoner. Vitenshowet ledes av en bursdagsvert, som tilpasser aktiviteten etter alderen på bursdagsbarnet og gjestene.
Arrangeres kun på hverdager:
Pris: 200,- per barn. Minstepris: 2000,-.
Maks antall: 35 barn.
Voksne går alltid gratis.

Bestilling er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Astronautbursdag
ASTRONAUTBURSDAG

Astronautbursdager tar bursdagsgjestene med på en reise i universet! Lær mer om solsystemet, se på galaksene eller utforsk stjernebildene i vårt planetarium.
Arrangeres kun i helg:
Pris: 200,- per barn. Minstepris: 2000,-.
Maks antall: 40 barn.
Voksne går alltid gratis.

Bestilling er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Slimbursdag
SLIMBURSDAG

Bland ulike kjemikalier og lag ditt eget slim sammen med bursdagsverten. Alle bursdagsgjester får med seg slimet hjem i en liten boks.
Arrangeres kun på hverdager:
Pris: 200,- per barn. Minstepris: 2000,-.
Maks antall: 20 barn.
Voksne går alltid gratis.

Bestilling er ikke tilgjengelig for øyeblikket

 

Praktisk info

Ankomst

Matpakkerom Dere ønskes velkommen av en bursdagsvert, som sammen med foresatte legger forholdene til rette for at dette blir en flott bursdagsfeiring. Tidspunkt for bespisning eller aktivitet avtales med verten ved ankomst. Vi gjør oppmerksom på at verten trenger tid til forberedelser og opprydding etter en aktivitet, men vil ellers være tilstede under hele besøket.

BESPISNING

Mat, spiseutstyr og pynt ordner selskapet med selv. Om ønskelig kan både pølsekjele og vaffeljern lånes etter avtale og vi sørger for eget rom til selskapet. Bespisningen foregår som regel i matpakkerommet eller i oppfinnerkjelleren.

NÅR KAN DU FEIRE BURSDAG?

Vi arrangerer bursdager på Vitensenteret hver eneste dag, også i helg. Hverdag: I tidsrommet 17:00-19:30, med forberedelser fra 16:30. Helg: I tidsrommet 14:30-17:00, med forberedelser fra 14:00. På hverdager foregår bursdagsfeiringen etter senterets ordinære åpningstid, og vi gjør oppmerksom på at Vitensenterets dører ikke åpnes før oppgitt tidspunkt. Det kan forekomme at det er andre grupper i Vitensenteret samtidig som det er bursdag, også på hverdager.

Bestilling er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Har du spørsmål?

Kontakt oss på bursdag@vitensenteret.com, eller ring 72 90 90 07 på hverdag, og spør etter Kamilla eller Lars. Vitensenteret har ikke selskap på høytids-/helligdager og i grunnskolens ferier, og i juli må det påregnes noe lengre svartid på grunn av ferieavvikling.

INVITASJONER

Har du lyst på en bursdagsinvitasjon som er skreddersydd til en Vitensenterbursdag? Last ned vår mal: